Næstved Golfbane A/S
Næstved Golfbane A/S
Næstved Golfbane A/S

Nyt fra eliten

Så tager vi hul på Elitesæsonen 2016.
 
Denne sæson bliver rigtig spændende for Næstved golfklub og eliten.

Vi er meget stolte over at kunne byde velkommen til flere nye talentfulde spillere på herrenes 1. hold. Velkommen til Simon Willer som er proffessionel golfspiller på ECCO touren. Desuden velkommen til Jacob Skov Olesen, Andreas Skov Olesen, Frederik Birkelund, Frederik Rosantus og Frederik Egede Jørgensen.
Disse vil være med til at styrke alle vores herre hold betragteligt. Vores mål er at alle tre herrehold rykker op i år. Vi opfordre derfor alle medlemmer til at komme ud og se eliten spille noget rigtig god golf.
Vi byder også velkommen til endnu et elite hold i år. Senior holdet er rykket op i deres 2. division i 2015 og er derfor en del af eliten.
 
Vi byder også velkommen til et nyt medlem i udvalget. Flemming Petersen skal bistå med bla. at starte en hjemmeside der skal synliggøre eliten. Derved håber vi bla. at tiltrække mediernes opmærksomhed og yderligere sponsere.

Vi fortsætter i år med et tredje herrehold så der er rig mulighed for at udvikle nyt talent til eliten. Desuden fortsætter vi med torsdagstræning for alle elitehold.
 
Vi bibeholder vores budget fra klubben og vi vil igen i år ligger stor vægt på udvikling af vores unge talenter gennem fx. tilskud til ranglisteturneringer og træning.

MVH
Eliteudvalget
Christian, Niels, Flemming, Pauli, Jesper og Maria.