Martin_Hansen_02.JPG

Pro Martin Hansen

Kære alle medlemmer i Næstved GK

Mit navn er Martin Hansen og er jeres træner i klubben.

Jeg er bosat i Næstved med min lille familie.

Lidt historie om mig: Jeg har altid været VILD med sport, i mine barndom- og ungdoms år dyrkede jeg meget forskellige sportsgrene såsom fodbold, badminton, tennis, svømning og stod på rulleskøjter. Efter mange år med holdsport, prøvede jeg golf for første gang, som 15 årig, med en kammarat og blev straks bidt af det. Jeg meldte mig ind dagen efter og spillede hver eneste dag, selvom det stormede og regnede, så skulle jeg bare ud og spille efter skole.

Efter folkeskolen startede jeg på golf college i Himmerland, som Lars Larsen (dyne Larsen) forvaltede. Dette gav mig rig mulighed for at dyrke mit golfspil, imens jeg tog en handelsskoleuddannelse ved siden af. I denne periode var jeg udtaget til udviklingstruppen på landsholdet, hvor jeg lærte en masse teknisk omkring golfspillet. Herefter spillede jeg ikke meget golf og arbejdede blandt andet, som slagterimedarbejder i et frysehus og som fabriksarbejder hos Rockwool.

En dag besluttede jeg mig for at tage springet og gå trænervejen. Jeg blev færdiguddannet i 2011 og siden da, har jeg arbejdet som assistenttræner i hhv. Sydsjællands GK og i Roskilde GK.
Selvom jeg underviser meget, holder jeg også meget af at spille selv, og har da også skabt nogle gode resultater selv indenfor sporten. Jeg har bl.a. Vundet DM for golf PGA pro-trænere op til flere gange, sidst i 2017, derudover har jeg været udtaget til EM for European Team Championships, de sidste 7 år, hvor den bedste plads har været som nr. 3.

Når jeg underviser tager jeg udgangspunkt i den enkelte spiller og skræddersyer svinget, så spilleren kan få det mest optimale, ud af sit golfspil. Udover det tekniske, kommer jeg også med taktiske og mentale løsninger, som kan være til stor hjælp ude på golfbanen og dermed bidrage til en god score.

Jeg håber at denne lille skrivelse har givet et kort og godt indblik i, hvem jeres nye træner er.
Jeg glæder mig til at hilse på jer alle sammen og hvis der skulle være nogle spørgsmål til mig, er i altid velkomne til at spørge løs.
Jeg er altid frisk på en sludder.

MVH Martin Hansen – Head pro Næstved GK

Se mere om booking af lektioner her