ØLSMAGNING
Onsdag den 5. november
God mad og bagefter lækker ølsmagning præsenteret af Royal Unibrew
MENU
Rødvinsmarineret svinemørbrad med svampe, bagte grøntsager, knust kartoffel og vinsauce
Smagning og menu 275.-
Orangemousse 58.-
Spisning kl. 18.00,
Ølsmagning kl. 19.00
FINALEN 2025
Torsdag den 6. november
Sæsonens sidste dag med stegt flæsk og persillesauce.
17.30-19.30
Vi trækker lod om 10 gavekort til næste sæson blandt alle spisegæster denne aften.
Vi takker af for i år og glæder os til at se jer igen i april 2026
MENU
Stegt flæsk med persillesauce 165.-
Kaffe er inkluderet.
Gammeldags æblekage 58.-
MORTENS AND
Mandag den 10. november.
Den klassiske Mortens aften
18.00 – 20.00
MENU
Mortens and med hele den hjemmelavede molevit
Orangemousse på portvinsmakron Kaffe 325.-
/børn under 12 år 160.-
VALGFLÆSK
Tirsdag den 18. november
Dagen for kommunalvalget, kom og hent vores gode stegte flæsk med persillesauce så er aftensmaden hjemme.
Stegt flæsk med persillesauce 165.-
Gammeldags æblekage 58.-
Obs – afhentning 15-18 – kun takeaway
PHUS-POP-UP-THAIFOOD
Onsdag den 19. november
Phu og René laver den skønneste thaimad, så vi forsøger os igen med en aften udelukkende med deres gode retter på buffet.
En god måde at nyde en november-onsdag på
Spisning 18.00
MENU
Thai-buffet 245.-
Thailandsk øl 50-75.-
CABARET Café Latte (r)
Onsdag den 26. november
Årets fine forestilling fremført af det gode hold, vi kender, Kia Ambus, Frank Guldagger, Margit Pedersen, Peter Gintberg, Peter Olsen og Finn Molsted
MENU
Flæskesteg med hele molevitten -
Musik og menu 275.-
Ris a la mande 58.-
Spisning kl. 18.00,
Musik kl. 19.00
Tilmelding på 5573 3686 eller
restauranten@naestvedgolf.dk
HUSK AT BESTILLE BORD