Næstved Golfklub pt. 1 168.jpg

Sammensæt din egen menu

Velkomstdrink
Hvidvin og hyldeblomst, eller Asti serveret i champagneglas50,-
Forretter:
Klassisk rejecocktail, baguette og smør95,-
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør95,-
Tapas med bruschetta95,-
Rejer i hvidløg, lime og tomat, manitobabrød95,-
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør135,-
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, manitobabrød135,-
Buffeter:
Menu A325,-
Middelhavsmenu375,-
Burgerbuffeten245,-
Desserter:
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis85,-
Frisk frugtsalat med råcreme85,-
Rabarbertrifli med Marsala85,-
Fragilité med bærcoulis75,-
Pandekager med flødeis85,-
Pannacotta med friske bær85,-
Dessertvin:
Late harvested Muscat, Brown brothers
(Rækker til ca. 12 gæster)
270,-
Kaffe og god the fra Perchs på buffet30,-
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering”
Baileys, Cognac etc.45,-
Natmad:
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili75,-
Fransk løgsuppe med ostebrød75,-
Aspargessuppe m/u kødboller75,-
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt85,-
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør85,-
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky)85,-
Leje af linned:
Ønsker I ekstra pynt i form af hvide duge, stofservietter o.l, er I velkomne til at medbringe selv, vi kan også leje linned for jer. Pt. (maj 2019) koster duge 72.- stk. og servietter 11.- stk.