
Sammensæt din egen menu
Velkomstdrink | |
---|---|
Hvidvin og hyldeblomst, eller Asti serveret i champagneglas | 50,- |
Forretter: | |
---|---|
Klassisk rejecocktail, baguette og smør | 95,- |
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør | 95,- |
Tapas med bruschetta | 95,- |
Rejer i hvidløg, lime og tomat, manitobabrød | 95,- |
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør | 135,- |
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, manitobabrød | 135,- |
Buffeter: | |
---|---|
Menu A | 325,- |
Middelhavsmenu | 375,- |
Burgerbuffeten | 245,- |
Desserter: | |
---|---|
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis | 85,- |
Frisk frugtsalat med råcreme | 85,- |
Rabarbertrifli med Marsala | 85,- |
Fragilité med bærcoulis | 75,- |
Pandekager med flødeis | 85,- |
Pannacotta med friske bær | 85,- |
Dessertvin: | |
---|---|
Late harvested Muscat, Brown brothers (Rækker til ca. 12 gæster) | 270,- |
Kaffe og god the fra Perchs på buffet | 30,- |
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering” | |
Baileys, Cognac etc. | 45,- |
Natmad: | |
---|---|
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili | 75,- |
Fransk løgsuppe med ostebrød | 75,- |
Aspargessuppe m/u kødboller | 75,- |
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt | 85,- |
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør | 85,- |
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky) | 85,- |
Leje af linned: | |
---|---|
Ønsker I ekstra pynt i form af hvide duge, stofservietter o.l, er I velkomne til at medbringe selv, vi kan også leje linned for jer. Pt. (maj 2019) koster duge 72.- stk. og servietter 11.- stk. |