Frokoster

Klassisk frokostbuffet

Marineret sild med rødløg og kapers

Hjemmelavet karrysild med løg og æble

Æg med rejer og karsecreme

Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade


Tartelet m. høns i asparges

Lun leverpostej med svampe og bacon

Ribbensteg med rødkål og surt

Små lune frikadeller

Hjemmelavet kartoffelsalat med friske krydderurter

Letrøget Bayonneskinke med røræg og purløg


Dagens ost med frugt
Mørkt og lyst brød, smør og fedt

275,-
* Sættes på buffet som forret, hovedret og dessert.
Min. 30 couverter

Klassisk frokostbuffet +

Marineret sild med rødløg og kapers

Hjemmelavet karrysild med æg, løg og æbler

Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Æg med rejer og karsecreme

Mousse af hjemmerøget laks


Tartelet m. høns i asparges

Lun leverpostej med svampe og bacon

Ribbenssteg med hjemmelavet rødkål

Hjemmelavede frikadeller med surt

Kartoffelsalat med friske krydderurter

Sprød grøn blandet salat

Mørbradbøf a la creme med hjemmelavet agurkesalat

Roastbeef af oksefilet


Dagens ost med frugt

325,-
* Sættes på buffet som forret, hovedret og dessert.
Min. 30 couverter

Moderne frokostbuffet

Rejer i chili og tomat på rød salat

Blinis med stenbiderrogn, flødeost og rødløg

Mousse af hjemmerøget laks


Dagens grønne salat

Rustik tomatsalat

Tærte med spinat og mozzarella

Pastasalat med bacon og svampe

BBQ kyllingebryst med lidt chili og tomatdressing

Små sprøde ruller med soja, karry og sweet chilisauce

Skiver af kold helstegt kalvefilet med dijon-sennepscreme


3 slags ost/oliven/grissini
Manitobabrød og smør

325,-
* Sættes på buffet som forret, hovedret og dessert.
Min. 30 couverter