Menuer
Festmenu 1 | |
---|---|
Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, eller Asti serveret i champagneglas | |
Forret: | |
Klassisk rejecocktail, baguette og smør eller Butterdejsskal med høns i asparges | |
Hovedret: | |
Gammeldags oksesteg med sødt, surt, skysauce, hvide kartofler og dagens garniture eller Flæskesteg med hele molevitten | |
Dessert: | |
Hjemmelavet citron-flødeis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt | |
Pris pr. couvert | 595,- |
Børn under 12 år ½ pris Minimum 25 voksne couverter |
Festmenu 2 | |
---|---|
Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, eller Asti serveret i champagneglas | |
Forret: | |
Mousse af hjemmerøget laks, manitobabrød eller Rejer i hvidløg med tomat og lime, baguette | |
Hovedret: | |
Helstegt kalvefilet med mild dijonsauce, rosmarinkartofler og dagens garniture eller Indbagt laks med krebsesauce, grønne asparges, nye kartofler og dagens grønt. | |
Dessert: | |
Fragilité med brombærcoulis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt | |
Pris pr. couvert | 675,- |
Børn under 12 år ½ pris Minimum 25 voksne couverter |
Festmenu 3 | |
---|---|
Velkomstdrink: Hvidvin og hyldeblomst, eller Asti serveret i champagneglas | |
Forret: | |
Mousse af hjemmerøget laks, manitobabrød eller Tapas med bruschetta | |
Hovedret: | |
Helstegt oksefilet med rødvinssauce, ristede svampe, pommes rissolles eller Filet af krondyr, østershatte, asparges med serranoskinke, dagens garniture, vildtsauce | |
Dessert: | |
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis Hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum, til og med hovedretten Kaffe og god the fra Perchs, evt. medbragt sødt | |
Pris pr. couvert | 725,- |
Børn under 12 år ½ pris Minimum 25 voksne couverter |