
Sammensæt din egen menu
Velkomstdrink | |
---|---|
Hvidvin og hyldeblomst, eller Asti serveret i champagneglas | 50,- |
Forretter: | |
---|---|
Klassisk rejecocktail, baguette og smør | 95,- |
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør | 95,- |
Tapas med bruschetta | 95,- |
Rejer i hvidløg, lime og tomat, manitobabrød | 95,- |
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør | 135,- |
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, manitobabrød | 135,- |
Hovedretter: | |
---|---|
Gammeldags oksesteg med sødt, surt, skysauce, grøntsager og hvide kartofler | 185,- |
Flæskesteg med hele molevitten | 185,- |
Kalvesteg som vildt med waldorf, æble, tyttebær og vildtsauce | 195,- |
Porter og honningmarineret vildsvin, salat af æble og peberrod, kartoffelmos, tyttebær, skysauce | 195,- |
Helstegt kalvefilet med mild dijonsauce, knust kartoffel og dagens garniture | 225,- |
Helstegt oksefilet med rødvinssauce, ristede svampe, pommes rissolles | 225,- |
Filet af krondyr, østershatte, asparges med serranoskinke, dagens garniture, vildtsauce | 265,- |
Fiskeretter på forespørgsel |
Desserter: | |
---|---|
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis | 85,- |
Frisk frugtsalat med råcreme | 85,- |
Rabarbertrifli med Marsala | 85,- |
Fragilité med bærcoulis | 75,- |
Pandekager med flødeis | 85,- |
Pannacotta med friske bær | 85,- |
Dessertvin: | |
---|---|
Late harvested Muscat, Brown brothers (Rækker til ca. 12 gæster) | 270,- |
Kaffe og god the fra Perchs på buffet | 30,- |
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering” | |
Baileys, Cognac etc. | 45,- |
Natmad: | |
---|---|
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili | 75,- |
Fransk løgsuppe med ostebrød | 75,- |
Aspargessuppe m/u kødboller | 75,- |
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt | 85,- |
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør | 85,- |
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky) | 85,- |