Næstved Golfklub pt. 1 168.jpg

Sammensæt din egen menu

Velkomstdrink
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas50,-
Forretter:
Klassisk rejecocktail, baguette og smør95,-
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør95,-
Tapas med bruschetta95,-
Rejer i hvidløg, lime og tomat, manitobabrød95,-
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør145,-
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, manitobabrød145,-
Hovedretter:
Gammeldags oksesteg med sødt, surt, skysauce, grøntsager og hvide kartofler185,-
Flæskesteg med hele molevitten185,-
Kalvesteg som vildt med waldorf, æble, tyttebær og vildtsauce195,-
Porter og honningmarineret vildsvin, salat af æble og peberrod, kartoffelmos, tyttebær, skysauce195,-
Helstegt kalvefilet med mild dijonsauce, knust kartoffel og dagens garniture225,-
Helstegt oksefilet med rødvinssauce, ristede svampe, pommes rissolles225,-
Filet af krondyr, østershatte, asparges med serranoskinke, dagens garniture, vildtsauce265,-
Fiskeretter på forespørgsel
Desserter:
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis95,-
Frisk frugtsalat med råcreme95,-
Rabarbertrifli med Marsala85,-
Fragilité med bærcoulis85,-
Pandekager med flødeis85,-
Pannacotta med friske bær85,-
Dessertvin:
Late harvested Muscat, Brown Brothers
(Rækker til ca. 12 gæster)
280,-
Kaffe og god the fra Perchs på buffet35,-
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering”
Baileys, Cognac etc.50,-
Natmad:
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili85,-
Aspargessuppe m/u kødboller85,-
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt95,-
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør85,-
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky)95,-