Velkomstdrink | |
---|---|
Hvidvin og hyldeblomst, Cava eller Asti serveret i champagneglas | 50,- |
Forretter: | |
---|---|
Klassisk rejecocktail, baguette og smør | 110,- |
Mousse af hjemmerøget laks, rørt med purløg og creme fraiche, baguette og smør | 110,- |
Tapas med bruschetta | 125,- |
Rejer i hvidløg, lime og tomat, baguette | 110,- |
Bagt laks med roset af røget laks, purløgscreme, baguette og smør | 145,- |
Røget dyrekølle med frisk ”waldorf”, og godt brød | 145,- |
Desserter: | |
---|---|
Chokoladeganache med hjemmelavet flødeis | 95,- |
Frisk frugtsalat med råcreme | 95,- |
Rabarbertrifli med Marsala | 95,- |
Fragilité med bærcoulis | 95,- |
Pandekager med flødeis | 95,- |
Pannacotta med friske bær | 95,- |
Klassisk æblekage | 85,- |
Dessertvin: | |
---|---|
Spätlese (Rækker til ca. 12 gæster) |
270,- |
Kaffe og god the fra Perchs på buffet | 35,- |
Sødt (slik og småkager) til kaffen kan medbringes uden beregning, egne kager koster 15.- i ”kagehåndtering” | |
Baileys, Cognac etc. | 50,- |
Natmad: | |
---|---|
Hjemmelavet tomatsuppe med hvidløg og et strejf af chili | 95,- |
Aspargessuppe m/u kødboller | 95,- |
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat, rugbrød og surt | 95,- |
2 hotdogs (byg selv) med tilbehør | 95,- |
3 små sandwiches i lyst brød (æggesalat m.karse, postej m. bacon, rullepølse m. løg og sky) | 110,- |
Leje af linned: | |
---|---|
Ønsker I ekstra pynt i form af hvide duge, stofservietter o.l, er I velkomne til at medbringe selv, vi kan også leje linned for jer. Pt. (august 2023) koster duge 100,- stk. og servietter 14,- stk. |
Udvalg og priser er med forbehold for ændringer