Rangliste

Generelle turneringsbetingelser

Ranglisteturneringen 2020

Turneringen:
Turneringen bliver spillet fredag, lørdag eller søndag, alt efter hvilken dag der passer dig bedst (du vælger selv). Spiller du mere end en gang, de pågældende dage er det altid den første runde der er tællende, med mindre du overfor din markør udtrykkelig meddeler at du ikke spiller Bruttoturnering denne dag, og hvis du ikke har tilmeldt dig turneringen. Major turneringen kan kun spilles på den dag og tid der er afsat i aktivitetsplanen/Golfbox.

Periode:
Første runde bliver spillet i weekenden i start med tidlig forår og fortsætter indtil den sidste weekend i september. Afslutningen med præmieoverrækkelse bliver i oktober. Datoer kan ses på hjemmesiden under aktiviteter.

Point for hver turnering:
Der bliver givet følgende point:

1. plads 30 point

6. plads 10 point

2. plads 25 point

7. plads 8 point

3. plads 20 point

8. plads 6 point

4. plads 16 point

9. plads 4 point

5. plads 12 point

>=10. plads 2 point

Point for hver Major turnering:
Der bliver givet følgende point:

1. plads 60 point

6. plads 20 point

2. plads 50 point

7. plads 16 point

3. plads 40 point

8. plads 12 point

4. plads 32 point

9. plads 8 point

5. plads 24 point

>=10. plads 4 point

Ved lige point vinder (sidste 9,6,3,1) Derefter laveste handicap

Order of Merit:
De opnåede point vil blive sammenlagt til Order of Merit, der vil således fremkomme en rangliste hele året, dog vil kun de 10 bedste runder tælle med, har man spillet mere end 10 runder vil de dårligste runder blive pillet fra.

Præmier:
Der er præmier til de 3 bedst placerede i hver række når året er omme, dog max 1 præmie pr påbegyndt spiller der har spillet minimum 5 runder på hele sæsonen. For at modtage præmier skal man være til stede ved præmieoverrækkelsen, eller have aftalt med en anden person om at vedkommende tager præmien med.

Rækkeinddeling & TEE:
Turneringerne spilles i 5 Bruttorække (Scratch),

 

Herrer & Damer (kan også kaldes for en åben række)

Damer BLÅ TEE

Herre HVID TEE

 

+50 Senior 50 år senes 31-12-2020

Damer RØD TEE

Herrer GUL TEE

 

+60 Veteraner 60 år senes 31-12-2020

Herrer GUL TEE

Handicap:
Damer max 54,0 Herrer max 54,0

Tællende turnering:
Denne turnering er tællende hvis ikke andet fremgår i turneringen der er opsat i Golfbox, det vil sige at alle bliver reguleret i handicap efter gældende regler.

Tilmeld dig turneringen:
Skriv dig ind på Golfbox under turneringer for den pågældende spilledag, enten hjemmefra eller når du kommer ud i klubben på skærmen, men inden du går ud og spiller. Har du ikke registreret dig før du går ud deltager du ikke i dagens turnering.
Tilmelding starter mandagen før spilledagen kl. 00.00 og slutter inden du slår ud på 1. tee. Du kan ikke slå ud senere end søndag kl. 17.00. Seneste tilmelding for Major turneringerne vil fremgå af turneringsopsætningen på Golfbox

Booke tider på Golfbox
Du skal selv booke din start tid på Golfbox.

Scorekort:
Scorekortet skal afleveres umiddelbart efter runden og Inden du afleverer scorekort i Elitens Postkasse check venligst nedenstående punkter:
- Scorekort skal være printet ud og må ikke være skrevet i hånden
- Kontroller om scorekortet er underskrevet af både spiller og markør (markør med nr.)
- Både antal slag og antal point skal skrives og tælles sammen.

Markør:
Markøren behøver ikke at deltage i turneringen, men kan kun være markør hvis markøren selv spiller EDS og afleverer scorekortet umiddelbart efter runden i Elitens postkasse, efter at markøren selv har registreret scorekortet på Golfbox.

Afstandsmålere:
For alt spil på denne bane, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed m.v.), er dette et brud på Regel 14-3.

Lokalregel:
Turneringen vil blive spillet efter klubbens lokalregler med undtagelse af lokalregel 8E-5

Turneringsledelse:
Pauli Seerup, tlf.: 55 77 66 40, Mobil: 22 10 40 10, e-mail: pauli@internet.dk