Rangliste

Generelle turneringsbetingelser

Ranglisteturneringen 2020

Under Corona tiden.

Turneringen:
Turneringen bliver spillet fredag, lørdag eller søndag, alt efter hvilken dag der passer dig bedst (du vælger selv). Er du tilmeldt turneringen og spiller du mere end en gang de pågældende dage er det altid den første runde der er tællende, medmindre du overfor din markør udtrykkelig meddeler at du ikke spiller Ranglisteturnering denne dag. Major turneringen kan kun spilles på den dag og tid der er afsat i aktivitetsplanen og Golfbox.

Periode:
Første runde bliver spillet 1. weekend i maj og fortsætter indtil den sidste weekend i september. Afslutningen med præmieoverrækkelse bliver i oktober. Datoer kan ses på hjemmesiden under aktiviteter.

Point for hver turnering:
Der bliver givet følgende point:

1. plads 30 point

6. plads 10 point

2. plads 25 point

7. plads 8 point

3. plads 20 point

8. plads 6 point

4. plads 16 point

9. plads 4 point

5. plads 12 point

>=10. plads 2 point

Point for hver Major turnering:
Der bliver givet følgende point:

1. plads 60 point

6. plads 20 point

2. plads 50 point

7. plads 16 point

3. plads 40 point

8. plads 12 point

4. plads 32 point

9. plads 8 point

5. plads 24 point

>=10. plads 4 point

Ved lige point vinder (sidste 9,6,3,1) Derefter laveste handicap

Order of Merit:
De opnåede point vil blive sammenlagt til Order of Merit, der vil således fremkomme en rangliste hele året, dog vil kun de 10 bedste runder tælle med, har man spillet mere end 10 runder vil de dårligste runder blive pillet fra.

Præmier:
Der er præmier til de 3 bedst placerede i hver række når året er omme, dog max 1 præmie pr påbegyndt spiller der har spillet minimum 5 runder på hele sæsonen. For at modtage præmier skal man være til stede ved præmieoverrækkelsen, eller have aftalt med en anden person om at vedkommende tager præmien med.

Rækkeinddeling & TEE:
Turneringerne spilles i 5 Bruttorække (Scratch),

 

Herrer & Damer (åben række)

Damer BLÅ TEE

Herre HVID TEE

 

+50 Senior 50 år senes 31-12-2020

Damer RØD TEE

Herrer GUL TEE

 

+60 Veteraner 60 år senes 31-12-2020

Herrer GUL TEE

Handicap:
Damer max 54,0 Herrer max 54,0

Tællende turnering:
Dette er en tællende scratch slagspilsturnering hvis ikke andet fremgår i turneringens opsætning i Golfbox, det vil sige at alle bliver reguleret i handicap efter gældende regler.

Tilmeld dig turneringen:
Skriv dig ind hjemmefra på Golfbox under turneringer for den pågældende spilledag, Tilmelding starter 2 uger før spilledagen kl. 00.00 og slutter senest torsdag kl. 17.00 inden spilleweekenden. Har du ikke registreret dig rettidigt deltager du ikke i denne weekends turnering. Seneste tilmelding for Major turneringerne vil fremgå af turneringsopsætningen på Golfbox.

Afbud

Ved afbud inden torsdag kl. 17.00 skal du gå ind på Golfbox samme sted som du i sin tid tilmeldte dig og følger proceduren. Ved senere afbud sender du en SMS til Pauli Seerup mobil 22 10 40 10.

 

No return

Spiller du nogen huller, men bliver nød til at stoppe inden færdigspil af 18 huller, skal du registrere de huller du har spillet og ikke andet.

 

Booke tider på Golfbox
Du skal selv booke din start tid på Golfbox.

 

Scorekort:

  • Du skal selv udskrive et scorekort hjemme fra på dette Link
  • Antal slag skrives på scorekortet og tælles sammen Selv om du indtaster scoren løbende under runden skal scoren skrives på et scorekort så man kan kontrollere indbyrdes efter færdigspil.
  • Der vil blive udsendt mail med kode og link til selvregistrering i Golfbox torsdag aften mellem kl. 17.00-24.00 som du skal bruge til at registrere din score med.
  • Scoren indtastes under runden på din mobil/computer eller senest inden en time efter runden er færdigspillet, så markøren ved hvornår han kan gå ind og se om scoren er registreret korrekt.
  • Markør godkender scoren mundtlig og derefter kontrollerer på Golfbox via telefon eller computer. Hvis det ikke er korrekt registreret, skal spiller og markør selv finde ud af hvor fejlen er og spiller retter derefter.
  • Markøren behøver ikke at deltage i ranglisteturneringen, men skal selv spille med på alle huller.
  • Scorekortet tager du med hjem efter runden.

 

Afstandsmålere:
For alt spil på denne bane, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed m.v.), er dette et brud på Regel 14-3.

 

Lokalregel:
Turneringen vil blive spillet efter klubbens lokalregler med undtagelse af lokalregel 8E-5

Turneringsledelse:
Pauli Seerup, tlf.: 55 77 66 40, Mobil: 22 10 40 10, e-mail: pauli@internet.dk