Ranglisten

Ranglisteturneringen 2023

Turneringen:
Turneringen bliver spillet fredag, lørdag eller søndag, alt efter hvilken dag der passer dig bedst (du vælger selv). Er du tilmeldt turneringen og spiller du mere end en gang de pågældende dage er det altid den første runde der er tællende, medmindre du overfor din markør udtrykkelig meddeler at du ikke spiller Ranglisteturnering denne dag. Major turneringen kan kun spilles på den dag og tid der er afsat i aktivitetsplanen og Golfbox.

Periode:
Første runde bliver spillet 1. weekend i april og fortsætter indtil den sidste weekend i september. Afslutningen med præmieoverrækkelse bliver i oktober. Datoer kan ses på hjemmesiden under aktiviteter.

Point for hver turnering:
Der bliver givet følgende point:

1. plads 30 point

6. plads 10 point

2. plads 25 point

7. plads 8 point

3. plads 20 point

8. plads 6 point

4. plads 16 point

9. plads 4 point

5. plads 12 point

>=10. plads 2 point

Point for hver Major turnering:
Der bliver givet følgende point:

1. plads 35 point

6. plads 15 point

2. plads 30 point

7. plads 13 point

3. plads 25 point

8. plads 11 point

4. plads 21 point

9. plads 9 point

5. plads 17 point

>=10. plads 7 point

Ved lige point vinder (sidste 9,6,3,1) Derefter Sidste ni lige, Sidste seks lige, Sidste 3 lige, Sidste lige.

Hvis det kan lade sig gøre vil MAJOR turneringerne blive spillet som gunstart bagud hul 1,18,17 osv. kl. 8.00 og fælles spisning og præmieoverrækkelse derefter.

Order of Merit:
De opnåede point vil blive sammenlagt til Order of Merit, der vil således fremkomme en rangliste hele året, dog vil kun de 10 bedste runder tælle med, har man spillet mere end 10 runder vil de dårligste runder blive pillet fra.

Præmier:
Der er præmier til de 3 bedst placerede i hver række når året er omme, dog max 1 præmie pr påbegyndt spiller der har spillet minimum 5 runder på hele sæsonen. For at modtage præmier skal man være til stede ved præmieoverrækkelsen, eller have aftalt med en anden person om at vedkommende tager præmien med.

 

Rækkeinddeling & TEE:

Turneringerne spilles i 4 rangliste-række (Scratch), en dame-række og tre herre-rækker. For at oprette flere rækker kræves minimum 5 spillere i hver række der vil deltage minimum 5 gange i løbet af sæsonen.

Herrer & Damer (åben række)

Damer 49 TEE

Herre 62 TEE

 

+50 Senior 50 år senes 31-12-2023

Herrer 58 TEE

 

+60 Veteraner 60 år senes 31-12-2023

Herrer 53 TEE

Handicap:
Damer max 42,0 Herrer max 42,0

Tællende turnering:
Ranglisteturneringen er tællende, men man skal selv indberette sin score til handicapregulering efter gældende regler. Har man spillet en runde efter golfreglerne skal man altid indberette sin score til handicapregulering, uanset om det er en privat runde eller om det er en turnering. Der vil indimellem blive tjekket for om man selv indberetter sin score til handicapregulering og i tilfælde af at men ikke har, vil man blive diskvalificeret i den pågældende turnering.

Turnerings FEE:
For at deltage i denne turnering skal du først indbetale kr. 100 til MobilePay nr. 8800JP (kaldet Ranglisten 2023) som gælder for hele sæsonen. Beløbet går udelukkende til præmier.

 

Tilmeld dig turneringen:
Skriv dig ind hjemmefra på Golfbox under turneringer for den pågældende spilledag, Tilmelding starter torsdag kl. 00.01 fire uger før spilleweekenden og slutter senest torsdag kl. 17.00 inden spilleweekenden. Har du ikke registreret dig rettidigt deltager du ikke i denne weekends turnering. Seneste tilmelding for Major turneringerne vil fremgå af turneringsopsætningen på Golfbox.

Afbud

Ved afbud inden torsdag kl. 17.00 skal du selv gå ind på Golfbox samme sted som du i sin tid tilmeldte dig og følger proceduren der. Ved senere afbud sender du en SMS til Pauli Seerup mobil 22 10 40 10. Har du tilmeldt dig og bliver forhindret skal der altid, så snart man ved det, sendes en SMS til 22 10 40 10.

 

No return

Spiller du nogen huller, men stoppe inden færdigspil af 18 huller, skal du registrere de huller du har spillet og ikke andet du vil så få noteret en ”NO RETURN”

 

Booke tider på Golfbox
Du skal selv booke din start tid på Golfbox.

 

Scorekort:

  • Du skal selv udskrive et scorekort.
  • Antal slag skrives på scorekortet og tælles sammen. Selv om du indtaster scoren løbende på Golfbox under runden skal scoren skrives på et scorekort så man kan kontrollere indbyrdes efter færdigspil.
  • Der vil blive udsendt mail med kode og link til selvregistrering i Golfbox torsdag aften mellem kl. 17.00-24.00 som du skal bruge til at registrere din score med på Golfbox.
  • Scoren indtastes under runden på din mobil/computer eller senest en time efter runden er færdigspillet, så markøren ved hvornår han kan gå ind og se om scoren er registreret korrekt.
  • Markør godkender scoren mundtlig og derefter kontrollerer han/hun på Golfbox via telefon eller computer. Hvis det ikke er korrekt registreret, skal spiller og markør selv finde ud af hvor fejlen er og spiller retter derefter.
  • Markøren behøver ikke at deltage i ranglisteturneringen, men skal selv spille med på alle huller og skal registrere sig til handicapregulering.
  • Scorekortet tager du med hjem efter runden.
  • Turneringen bliver lukket når alle tilmeldte har spillet eller meldt fra, dog senest søndag kl. 21.00.

 

Afstandsmålere:
For alt spil på denne bane, må en spiller skaffe sig oplysning om afstand ved at bruge en afstandsmåler. Hvis en spiller, under en fastsat runde, bruger en afstandsmåler til at måle andre forhold, der kan påvirke hans spil (f.eks. højdeforskel, vindhastighed m.v.), er dette et brud på Regel 14-3.

 

Lokalregel:
Turneringen vil blive spillet efter klubbens lokalregler også med lokalregel 8E-5 (Dvs. der må droppes ind på fairway) mod 2 strafslag.

Turneringsledelse:
Pauli Seerup, Mobil: 22 10 40 10, e-mail: pauli@internet.dk
Pauli Seerup
Udvalgsmedlem
Pauli Seerup
pauli@internet.dk
22 10 40 10