Pro Træner Richard Frances

Mit navn er Richard Frances, og jeg glæder mig til at være jeres nye træner i klubben.

Lidt om mig: Jeg er 55 år gammel, født i England og vokset op i en skøn familie, hvor golf har fyldt en stor del i 5 generationer nu. Jeg har selv spillet golf siden jeg var 8 år og været professionel siden jeg var 16.

Udover golf, interesserer jeg mig meget for fodbold, især Leeds United, og har også spillet en masse cricket i skolen som ung. Jeg er gift med min kone, Claire, og jeg har to sønner, Alexander (26 år) og Albert (18 år).

I 1990 kom jeg til Danmark efter at have gennemført min PGA-uddannelse under Ian Kirk i Tankersley Park Golf Club i Sheffield. Mit første job i Danmark var med David Poke og Tim Card, hvor jeg bl.a. var med til at åbne Danmarks første “Pay & Play” bane; Passebækgård i Gilleleje.

I 1995 blev jeg pro golf træner I Møn Golf Klub, hvor jeg har været lige siden.

I 2010 blev jeg delejer af Møn Golf Center, hvor vi startede en masse forskellige projekter op. Bl.a. vores adventure minigolfbane, krolfbane og forskellige golf skoler.

Min kone Claire har arbejdet sammen med mig i 30 år, var også delejer af golfcenteret og har derfor også masser af erfaring. Hun vil hjælpe til nogle dage om ugen og min yngste søn Albert vil i også kunne finde som hjælper i shoppen.

Jeg har en masse erfaring med alle typer golfspillere. Fra begynder til professionel, fra junior til veteran, samt handicappede golfspillere. På elite siden har jeg trænet Andreas Hartø som senere fik kort på DP World Tour og underviser til dagligt også Nordic League og landsholdsspillere. På junior siden har Møns junior drenge vundet junior-elite rækken, og junior DM individuel. I min tid på Møn har jeg hjulpet 5 talenter ind i DGU’s spillertrupper. I en lille klub som Møn, er jeg stolt af denne bedrift.

I Næstved Golf Klub glæder jeg mig til at kombinere undervisning sammen med driften af golfshoppen. Mit mål er at hjælpe alle medlemmer til at forbedre deres spil og vigtigst af alt skabe en gnist for mere glæde omkring golf spillet.